Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tort rece cu fructe de padure by Tina

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort rece cu fructe de padure by Tina", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 60.3kcal
  • 4%Grăsimi 2.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 3%Carbohidraţi 6g
  • 4%Fibre 1g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 60.3
3%
Grasimi 2.7g
4%
Glucide 6g
3%
Proteine 3g
3%

CZE% Tort rece cu fructe de padure by Tina pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tort rece cu fructe de padure by Tina pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
4%
Glucide:
3%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort rece cu fructe de padure by Tina pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • -1000g branza 0.1 Albalact
  • -600g iaurt Numa Bun, Napolact
  • -300g fructe padure Greens
  • -200g capsuni proaspete
  • -100g smantana 32% grasime
  • -3-4 plicuri gelatina Dr Oetker
  • -indulcitor stevie lichid

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, in afara de smantana de frisca care se bate si de gelatina care se prepara pe baie de aburi, se lasa la racit, se adauga si ea peste restul.

La final smantana de frisca.

Se lasa la rece macar 5 ore.

Reteta inspirata de slabuta Sherpika :)

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: