Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Varza a la Cluj Lucia Aur

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Varza a la Cluj Lucia Aur", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 154.7kcal
  • 13%Grăsimi 7.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 5%Carbohidraţi 11.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 10%Proteine 8.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 154.7
8%
Grasimi 7.9g
13%
Glucide 11.4g
5%
Proteine 8.8g
10%

CZE% Varza a la Cluj Lucia Aur pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Varza a la Cluj Lucia Aur pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
13%
Glucide:
5%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Varza a la Cluj Lucia Aur pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Carne de vita tocata 1 kg; ceapa 300 g; ardei gras 350 g; ulei de masline 100 ml; orez 200 g; bors 2 l; piper 5 g; varza 1645 g

Mod de preparare

Se toaca ceapa si ardeii si se calesc în ulei impreuna cu carnea si orezul. Varza se toaca si se fierbe in bors. Se pune un strat de varza la fundul cratitei, deasupra se pune carnea si un nou strat de varza deasupra. Se da la cuptor circa o ora. Se serveste cu adaos de smantana sau iaurt.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: