Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: bors de stiuca

  • bors de stiuca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "bors de stiuca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 17.9kcal
  • 0%Grăsimi 0.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 6.3mg
  • 3%Sodiu 66.3mg
  • 0%Carbohidraţi 0.8g
  • 1%Fibre 0.2g
  • 0%Zaharuri 0.2g
  • 4%Proteine 3.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.2 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 17.9
1%
Grasimi 0.1g
0%
Glucide 0.8g
0%
Proteine 3.2g
4%

CZE% bors de stiuca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% bors de stiuca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
0%
Glucide:
0%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de bors de stiuca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

capete si cozi de stiuca - 1 ceapa - 1 ardei gras - 1 morcov - 5-6 rosii sau suc de rosii - sare - 1 litru de bors - leustean verde

Mod de preparare

Preparare:

Etapa 1: Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete si turnam borsul fierbinte.

Etapa 2: Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine.

Etapa 3: Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste.

Etapa 4: Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: