Mancaruri: Briose cu branza de vaci si somon
Maxim 6049 kb
- 08 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Briose cu branza de vaci si somon
- Discuţie reteta Briose cu branza de vaci si somon
- branza, somon, branza vaca, briose, branza vaci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Briose cu branza de vaci si somon", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 195.3kcal
- 11%Grăsimi 7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 19%Sodiu 447.4mg
- 7%Carbohidraţi 15.9g
- 3%Fibre 0.7g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 20%Proteine 17.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
11%
7%
20%
CZE% Briose cu branza de vaci si somon pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Briose cu branza de vaci si somon pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Briose cu branza de vaci si somon pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Oua de prepelita: 6 bucati
- Somon afumat (Delhaize): 130g
- Branza slaba de vaci Covalact: 200g
- Iaurt Covalact: 150g
- Ceapa verde: 73g
- Marar: 17g
- Faina integrala: 100g
- Praf de copt: 1 lingurita
- sare: 1 lingurita
- piper: 2g
- zeama de lamaie: 1 lingura
- Cascaval Horezu: 30g (razuit)
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele, in afara de cascaval, se pun in tava cu briose (cu forme de hartie) si se dau la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 min., la foc potrivit.
Se pune cascavalul razuit deasupra si se mai dau la cuptor 5-10min. , pana se topeste cascavalul.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!