Mancaruri: Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz
Maxim 6049 kb
- 11 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Buseuri cu branza de vaci si spanac
- Discuţie reteta Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz
- branza, spanac, buseuri, buseu
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 81.5kcal
- 4%Grăsimi 2.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 3.9g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
4%
2%
13%
CZE% Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Buseuri cu branza de vaci si spanac a la Anqutz pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
* 4 oua medii (50 gr/bucata)
* 500 de gr spanac congelat dujardin
* 500 de gr branza degresata de vaci prodlacta
* 150 de gr de ardei capia
* 120 de gr de ceapa
* 5 ml ulei de masline
* sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se decongeleaza spanacul si se scurge bine de apa.
Eu folosesc teflonul pt a scoate cat mai multa apa din spanac (nu e nevoie de ulei pt asta).
Se maruntesc ceapa si ardeiul. Intr-un vas mare se pune branza de vaci, ouale, legumele maruntite, spanacul scurs de apa si se omogenizeaza cu o lingura.
Se unge o tava cu putin ulei de masline, eventual puteti pune hartie de copt, se toarna compozitia si se da la foc moderat. Va rezulta un buseu de 1,1 kg.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: * Usor de facut; timpul la cuptor nu prea mare * Depinzand de ingrediente, poate iesi mai moale sau mai tare, dupa dorinta fiecaruia. Au un gust deosebit de bun! * Bune si reci; usor de pastrat la frigider
Nu mi-a plăcut: Eu as adauga si marar in compozitie. O alternativa e sa inlocuiti ardeii cu dovlecei. De asemenea, cred ca branza degresata (care e mai chimica) se poate inlocui fara grija cu branza proaspata de vaci.
08.02.2011, ora 09:11Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!