Mancaruri: Cartofi cu branza si ceapa la cuptor
- 19 Aug 2017
- Cartofi cu branza si ceapa la cuptor
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cartofi cu branza si ceapa la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
![](http://s.slabute.ro/t/images/buttons/help32.png)
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 129kcal
- 10%Grăsimi 5.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 6%Carbohidraţi 13.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 6%Proteine 5.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
10%
6%
6%
CZE% Cartofi cu branza si ceapa la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cartofi cu branza si ceapa la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cartofi cu branza si ceapa la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
960 g cartofi fierti, curatati de coaja
3 oua
300 g telemea de vaca
1 ceapa mare
1 lingura ulei
120 g sana
Sare, piper, boia, oregano
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la treapta medie (180 grade).
Se unge cu o lingura de ulei o tava adanca antiaderenta, in care se aseza jumatate din cantitatea de cartofi, taiati felii, cat sa acopere fundul tavii.
Se aseaza un strat de telemea rasa si si urmatorul strat de cartofi feliati.
Se amesteca ouale cu ceapa taiata marunt si sana. Se asezoneaza cu sare si piper si se toarna peste compozitia din tava. Se presara boiaua si oregano. Tava se baga la cuptor acoperita cu o folie de aluminiu pentru aprox 15 min, dupa care se descopera pentru inca aprox 10 min, timp in care preparatul se rumeneste putin la suprafata.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!