Mancaruri: Chec aperitiv, alinutza656
Maxim 6049 kb
- 19 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chec aperitiv
- Discuţie reteta Chec aperitiv, alinutza656
- chec, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec aperitiv, alinutza656", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 173kcal
- 19%Grăsimi 11.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 115.4mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.9g
- 5%Fibre 1.5g
- 4%Zaharuri 1.8g
- 10%Proteine 8.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
19%
4%
10%
CZE% Chec aperitiv, alinutza656 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec aperitiv, alinutza656 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec aperitiv, alinutza656 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Branza feta, Delis, 100g
- Ciuperci champignon crude, 400g
- Ulei de masline, 10ml
- Ou de gaina, 150g
- Masline negre, 50g
- Smantana light, Galacta, 100g
- Marar, 5g
- Faina alba de grau, 30g
Mod de preparare
Spalam ciupercutele si le taiem marunt.
Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline calim ciupercile, cu sare si piper. Branza feta si maslinele le taiem cubutele.
Branza feta e foarte cremoasa... ca o branza topita se va face.
Separam albusurile de galbenusuri.Punem albusurile intr-un castron si le batem spuma.
Dupa ce s-a format o spuma tare adaugam faina si amestecam de jos in sus sa nu se formeze cocoloase, pana la incorporarea completa.
Intr-un alt castron punem galbenusurile,smantana 70 gr, mararul, branza feta, maslinele si ciupercile calite in prealabil.
Peste aceasta compozitie se adauga albusurile amestecate cu faina si se amesteca usor pana la omogenizare. Se da la cuptor pana la rumenire.
Inainte de coacerea completa se scoate si se unge cu restul de smantana ramasa 30 gr.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!