Mancaruri: Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli
Maxim 6049 kb
- 30 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Aperitiv rece
- Discuţie reteta Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli
- ciuperci, chec, broccoli, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 145.7kcal
- 14%Grăsimi 8.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.8g
- 6%Fibre 1.8g
- -%Zaharuri -g
- 15%Proteine 12.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
14%
2%
15%
CZE% Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- telemea (cas) de oaie 200g
- tarate de grau 20g
- faina de soia 25g
- oua 5 (~220g)
- ciuperci crude 200g
- broccoli 200g
- ardei capia 50g
- ceapa rosie 25g
- masline negre 20g
- sare, piper
- 1 plic de praf de copt
Mod de preparare
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca.
Branza se rade si se amesteca in compozitie.
Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si taratele.
Se amesteca fara a se sfarama bucatile de legume.
Albusurile se bat spuma si apoi se incorporeaza in amestec.
Se tapeteaza cu hartie de copt o forma de chec si se toarna copozitia dupa care se da la cuptor cca 40 de minute.
Rezulta 810g de chec.
Amestecul de legume se poate schimba in aceleasi proportii, dupa gust sau dupa ce avem in frigider.
Se poate pune si parizer, cremwursti, sunca etc. insa indicele caloric si grasimile vor creste.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!