Mancaruri: Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 07 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chiftele din carne de curcan cu dovlecei
- Discuţie reteta Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpika
- carne, sos, dovlecei, chiftele, curcan, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 158.7kcal
- 4%Grăsimi 2.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 21%Sodiu 512.9mg
- 3%Carbohidraţi 7.6g
- 6%Fibre 1.6g
- 4%Zaharuri 2g
- 29%Proteine 25.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
4%
3%
29%
CZE% Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 700g piept de curcan
- 173g dovlecei (1 bucata medie)
- 44g patrunjel (1 legatura)
- 2g menta proaspata
- 32g ceapa verde (3 fire)
- 3 catei de usturoi
- 70g paine integrala mai uscata
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 lingurita chimen macinat
- 2 linguri sos chilli (Blue Dragon)
Mod de preparare
Carnea se toaca și se amesteca cu restul de ingrediente care au fost tocate si ele in prealabil (dovlecelul, menta, patrunjelul, ceapa verde si usturoiul - eu le-am tocat cu blenderul), condimentele, oul si painea macinata fin.
Se amesteca bine si se lasa la frigider cam o ora, apoi se modeleaza chiftelele si se pun pe hartie de copt unsa cu putin ulei de masline intr-o tava, se pulverizeaza putin ulei si peste chiftele si se dau la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.
La jumatatea timpului se intorc chiftelele pentru a se rumeni pe ambele parti.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!