Mancaruri: Chiftele din dovlecei si telemea de oaie
Maxim 6049 kb
- 12 Jun 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chiftele din dovlecei si telemea de oaie
- Discuţie reteta Chiftele din dovlecei si telemea de oaie
- telemea, oaie, dovlecei, chiftele, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftele din dovlecei si telemea de oaie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 145.6kcal
- 13%Grăsimi 7.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 23.6mg
- 4%Carbohidraţi 8.9g
- 20%Fibre 5.5g
- 5%Zaharuri 2.6g
- 9%Proteine 8.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
13%
4%
9%
CZE% Chiftele din dovlecei si telemea de oaie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chiftele din dovlecei si telemea de oaie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftele din dovlecei si telemea de oaie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
- dovlecei rasi si scursi de zeama: 335g
- morcovi rasi: 220g
- ceapa verde: 44g
- usturoi verde: 21g
- patrunjel: 17g
- marar: 11g
- 2 oua
- telemea de oaie: 200g
- fulgi de psyllium : 30g
Mod de preparare
Ceapa verde si usturoiul verde se toaca cu blenderul si se amesteca cu restul de ingrediente, apoi se formeaza chiftelele si se pun pe hartie de copt unsa cu putin ulei si se da la cuptor aproximativ 20 minute, apoi se intorc pe cealalta parte si se mai lasa la cuptor 10-15 minute sau verificati cand sunt rumenite.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!