Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de ciocanele si zdrente de ou

  • Ciorba de ciocanele si zdrente de ou

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de ciocanele si zdrente de ou", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 41.7kcal
  • 3%Grăsimi 1.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 2.8g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 41.7
2%
Grasimi 1.7g
3%
Glucide 2.8g
1%
Proteine 3.7g
4%

CZE% Ciorba de ciocanele si zdrente de ou pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de ciocanele si zdrente de ou pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de ciocanele si zdrente de ou pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

250 g cartofi

250 g morcov

75 g dovlecel

20 g patrunjel frunze

50 g ceapa rosie

6 ciocanele de pui fierte inainte si fara piele

1 lg pasta de tomate

1 lamaie suc

2 oua S de gaiana

50 g ardei gras rosu

Mod de preparare

Se pun la foc cu 2 litri apa pulpele prefierte si fara piele , ceapa , ardeiul, morcovul, cartoful , dovlecelul, patrunjelul. Apoi se adauga pasta de tomate si sucul de lamaie proaspat si se fierbe din nou. La final se bat ouale si se fac zdrente si se da jos de pe foc. Se adauga apa fiarta de fiecare data cand ciorba scade prea mult.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: