Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba deasa de legume

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba deasa de legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 25.4kcal
  • 0%Grăsimi 0.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 1%Proteine 1.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 25.4
1%
Grasimi 0.2g
0%
Glucide 4.9g
2%
Proteine 1.1g
1%

CZE% Ciorba deasa de legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba deasa de legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
0%
Glucide:
2%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba deasa de legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

54 ceapa; 119 ardei rosu; 99 ardei verde; 114 morcovi; 39 radacina patrunjel; 86 telina; 231 cartofi dulci; 382 dovlecei; 350 fasole verde conserva; 252 cartofi albi; 156 rosii; 50 ml zeama lamaie; 1 ou; 30 frunze patrunjel; apa

Mod de preparare

Se pun la fiert radacinoasele, ceapa si ardeii grasi, toate tocate marunt. Dupa ce se inmoaie se adauga cartofii dulci, cartofii albi si fasolea verde; se da dovlecelul pe razatoare, se decojesc i se toaca rosiile si se adauga in ciorba; dupa ce toate au fiert se ia oala de pe foc, se acreste cu zeama de lamaie, se drege cu ou batut si se serveste cu patrunjel.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: