Mancaruri: Ciorba de gaina cu dovlecei
Maxim 6049 kb
- 10 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de gaina cu dovlecei
- Discuţie reteta Ciorba de gaina cu dovlecei
- supa, ciorba, dovlecei, gaina
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de gaina cu dovlecei", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 61.8kcal
- 7%Grăsimi 4.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 14.7mg
- 1%Sodiu 17.2mg
- 1%Carbohidraţi 1.6g
- 2%Fibre 0.5g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 5%Proteine 4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
7%
1%
5%
CZE% Ciorba de gaina cu dovlecei pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de gaina cu dovlecei pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de gaina cu dovlecei pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne si piele, cruda, 1246g
- Bors de tarate, 800ml
- Rosii, 129g
- Dovlecei, 413g
- Morcovi, cruzi, 182g
- Pastarnac, crud, 135g
- Ceapa, 151g
- Ardei gras verde, 87g
- Ardei rosu gras, 138g
- Telina cruda, 220g
- Leustean, 60g
Mod de preparare
Se fierbe carnea de gaina la oala cu presiune 30 minute, apoi se adauga peste radacinoase, ceapa si ardeii grasi, tocate marunt.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga dovleceii tocati marunt, apoi rosiile date pe razatoare, borsul fiert in prealabil si, dupa ce focul este stins, leusteanul tocat marunt.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!