Mancaruri: Ciorba de legume cu bors, si fasole verde
Maxim 6049 kb
- 02 Sep 2014
- Ciorba de legume cu bors
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de legume cu bors, si fasole verde", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 0%Calorii 8.2kcal
- 0%Grăsimi 0g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 1%Sodiu 13.2mg
- 1%Carbohidraţi 1.7g
- 1%Fibre 0.4g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 0%Proteine 0.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
0%
0%
1%
0%
CZE% Ciorba de legume cu bors, si fasole verde pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de legume cu bors, si fasole verde pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de legume cu bors, si fasole verde pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Corba de legume cu bors.
Ingrediente :
- 10g fasole verde
- 40g fasole pastai galbena
- 50g ardei gras verde
- 50g ardei gras rosu
- 150g rosie proaspata
- 70g ceapa
- 200g morcovi
- 100g suc de rosii, conservat, cu sare
- 500ml bors de tarate
- 10g adaos universal pentru mancaruri, Vegeta
- 30g patrunjel proaspat
- 30g leustean proaspat
- 2000ml apa
Mod de preparare
Se curata si se spala fasolea verde si galbena si se rupe in 2 sau 3 ( mie imi place sa fie bucatele mici ). Ardeii, ceapa si morcovii se curata si se spala si toaca. Spalam rosia si o tocam. Punem fasolea,ardeii, ceapa, morcovii si rosia intr-o oala si adaugam apa si sucul de rosii. Cand incepe sa clocoteasca si legumele sunt fierte, adaugam borsul si vegeta. Mai lasam sa dea un clocot si oprim focul. Spalam leusteanul si patrunjelul si il tocam marunt si il adaugam in ciorba. Pofta buna !
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!