Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba perisoare Maru

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba perisoare Maru", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 13%Calorii 250kcal
  • 19%Grăsimi 12g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 23%Proteine 20g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 250
13%
Grasimi 12g
19%
Glucide 3g
1%
Proteine 20g
23%

CZE% Ciorba perisoare Maru pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba perisoare Maru pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
13%
Grasimi:
19%
Glucide:
1%
Proteine:
23%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba perisoare Maru pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Carne tocata 500g

Orez 50g

Ceapa- potrivita ca marime

1 albus de ou

Ceapa, morcov,telina, rad patrunjel, dovlecel, ardei, orez, ou+ galbenusul ramas. 

Apa 4 l

 

Mod de preparare

O portie are 300ml+4 perisoare(Calorii per portie) .Se fac perisoarele din Carne, ceapa, orez, ou, sare, piper

Se pun la fiert legumele tocate. Cand da in clocot ciorbita se da focul mic si incep sa se puna perisoarele la fiert. La sfarsit adaigam bulion de rosii (de casa) 3-4 linguri.Se acreste cu lamaie sai bors dupa gust, se pune sare si piper dupa gust. 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: