Mancaruri: Ciorba din piept de vita
Maxim 6049 kb
- 25 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba din piept de vita
- Discuţie reteta Ciorba din piept de vita
- vita, ciorba, piept
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba din piept de vita", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 53.8kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 16.3mg
- 1%Sodiu 24mg
- 1%Carbohidraţi 2.4g
- 3%Fibre 0.9g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 7%Proteine 6.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
3%
1%
7%
CZE% Ciorba din piept de vita pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba din piept de vita pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba din piept de vita pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Piept de vita, 1385g
- Bors de tarate, 1000ml
- Rosii, 141g
- Dovlecei, 256g
- Mazare verde dulce boabe, Bonduelle, 270g
- Fasole, pastai, galbena, crude, 249g
- Ceapa, 114g
- Pastarnac, crud, 89g
- Ardei gras verde, 68g
- Ardei rosu gras, 114g
- Morcovi, cruzi, 203g
- Telina cruda, 209g
- Leustean, 60g
Mod de preparare
Se fierbe carnea la oala cu presiune timp de 45 de minute.
Intre timp se curata si se pun la fiert : ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, ardeiul gras, pastaile si mazarea.
Dupa ce se inmoaie legumele se adauga carnea si se mai lasa sa fiarba impreuna 20 de minute.
Se adauga dovleceii taiati cuburi si rosiile pasate; dupa ce dovleceii au fiert se adauga borsul fiert separat, iar la sfarsit leusteanul.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!