Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba taraneasca de pui intreg

  • Ciorba taraneasca de pui intreg

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba taraneasca de pui intreg", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 156kcal
  • 13%Grăsimi 8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 10mg
  • 2%Carbohidraţi 4.1g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 19%Proteine 16.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 156
8%
Grasimi 8g
13%
Glucide 4.1g
2%
Proteine 16.2g
19%

CZE% Ciorba taraneasca de pui intreg pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba taraneasca de pui intreg pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
13%
Glucide:
2%
Proteine:
19%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba taraneasca de pui intreg pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

PUI INTREG FIERT    1600 CEAPA 40 ARDEI RAS 60 MORCOV 320 PASTARNAC 100 TELINA 80 ROSIE 320 CARTOFI CRUZI (CU COAJA) 120 PASTE FAINOASE FIERTE 30 SARE 10

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o punem la fiert in cei 2,5 l de apa cu o linurita de delicat.Lasam sa fiarba bine si avem grija sa spumam carnea ori de cate ori este nevoie.

Intre timp ne ocupam de legume:ceapa si ardeiul se toaca marunt; morcovul, telina, pastarnacul se dau pe razatoare,rosiile se decojesc si se toaca marunt,iar cartoful se taie cubulete.

Dupa ce carnea a fiert,intr-o alta cratita inceingem 1-2lg de ulei,si calim putin legumele:mai intai ceapa,apoi morcovul,pastarnacul,telina si ardeiul.

 La sfarsit rosiile.Lasam cateva minute(2-3),apoi turnam supa in care a fiert carnea cu tot cu carne,bineinteles si lasam sa fiarba impreuna.La primul clocot adaugam cartofii,iar dupa ce acestia au fiert adugam si taieteii.

 Cand toate legumele au fiert,acrim ciorba dupa gust si adaugam verdeata.Mai lasam putin pe foc si gata!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: