Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Drob de miel

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Drob de miel", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 190.7kcal
  • 21%Grăsimi 13.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 1.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 18%Proteine 15.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 190.7
10%
Grasimi 13.2g
21%
Glucide 1.9g
1%
Proteine 15.5g
18%

CZE% Drob de miel pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Drob de miel pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
21%
Glucide:
1%
Proteine:
18%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Drob de miel pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Ficat de miel 253 g, plamani de miel 353 g, inima de miel 105 g, rinichi de miel 74 g, limba de miel 45 g, splina de miel 28 g, carne coaste miel (3,2 mm grasime) 542 g, unt Mili 65% grasime 150 g, 7 oua (350 g), ceapa verde 545 g, patrunjel 45 g, marar 30 g, prapur, sare, piper.

Mod de preparare

Se fierb organele si carnea de miel, apoi se dau prin robotul de tocat. Ceapa verde se taie bucatele si se caleste in 100 g unt, apoi se da prin robotul de tocat impreuna cu mararul si patrunjelul. Se amesteca bine toate ingredientele tocate, se adauga ouale, sarea si piperul, se amesteca din nou pana se omogenizeaza. Se unge o tava mai mica cu unt, se aseaza pe fund si pe margini prapurele bine intins, se toarna compozitia de carne si verdeturi peste prapure si se inveleste cu marginile prapurelui. Deasupra se pune untul ramas si se da la cuptor pana cand drobul se rumeneste bine.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: