Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: File de Cod Pane

  • File de Cod Pane

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "File de Cod Pane", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 200kcal
  • 18%Grăsimi 11g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 8%Sodiu 200mg
  • 5%Carbohidraţi 13g
  • 7%Fibre 2g
  • 2%Zaharuri 1g
  • 13%Proteine 11g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 200
10%
Grasimi 11g
18%
Glucide 13g
5%
Proteine 11g
13%

CZE% File de Cod Pane pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% File de Cod Pane pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
18%
Glucide:
5%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de File de Cod Pane pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • o bucata de peste file
  • un sfert de lamaie
  • 2-3 linguri de pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pestele se stropeste cu putina zeama de lamaie,se sareaza si se lasa la rece 15-20min.Uleiul se incalzeste in tigaie.Intre timp batem oul cu putina sare.Portionam bucata de peste daca e prea mare.Intr-o farfurie punem pesmet.Trecem bucatile de peste prima data prin pesmet apoi prin oul batut,apoi iar prin pesmet si prajim la foc mic pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Cand e gata se scoate pe un servetel sau prosop de hartie pentru a se surge de excesul de ulei.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: