Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Carne: friptura de vita la cuptor, Diana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "friptura de vita la cuptor, Diana", din categoria "Carne", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 203.9kcal
  • 10%Grăsimi 5.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 0%Carbohidraţi 0g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 40%Proteine 34.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 203.9
10%
Grasimi 5.9g
10%
Glucide 0g
0%
Proteine 34.7g
40%

CZE% friptura de vita la cuptor, Diana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% friptura de vita la cuptor, Diana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
10%
Glucide:
0%
Proteine:
40%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de friptura de vita la cuptor, Diana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

755 g vita

sare, piper cu usturoi, 6 catei de usturoi, o lamaie, cimbru, rozmarin, busuioc, boia de ardei iute, ulei de masline

Descrierea producător

  1. Încingeţi cuptorul la 165 de grade Celsius (temperatură medie spre mică
  2. Spălaţi şi ştergeţi carnea cu un şervet.
  3. Săraţi şi piperaţi carnea.
  4. condimentati carnea cu rozmarin, busuioc, cimbru, impanati cu usturoi, frecati-o cu ulei de masline
  5. Puneţi carnea într-o tavă cu capac (sau pe care o puteţi acoperi cu folie de aluminiu) şi presăraţi peste boia de ardei iute.
  6. Adăugaţi o cană de apă, căţeii de usturoi şi lămâia spălată şi tăiată pe lungime în 4 felii.
  7. Acoperiţi tava şi introduceţi la cuptor pentru aproximativ 2 ore.

Friptura de vită cu rozmarin, usturoi şi lămâie se serveşte atât caldă cât şi rec

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: