Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Hrisca cu legume

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Hrisca cu legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 18%Calorii 360kcal
  • 8%Grăsimi 5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 1%Sodiu 20mg
  • 29%Carbohidraţi 70g
  • 54%Fibre 15g
  • -%Zaharuri -g
  • 16%Proteine 14g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 360
18%
Grasimi 5g
8%
Glucide 70g
29%
Proteine 14g
16%

CZE% Hrisca cu legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Hrisca cu legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
18%
Grasimi:
8%
Glucide:
29%
Proteine:
16%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Hrisca cu legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

200 grame de crupe de hrisca, 600 ml apa 50gr ardei gras, 80 gr. ceapa alba, 10ml ulei de masline, 2gr sare

Mod de preparare

Hrisca si apa se pun la fiert la foc mic cca. 50minute (pina scade apa de tot).

Ceapa si ardeiul se calesc usor in ulei si se adauga 300ml suc de rosii facut in casa.

dupa ce hrisca s-a fiert in apa cu sare, se adauga peste sosul de rosii cu ardei si ceapa, se amesteca usor si se lasa acoperit fara foc inca 1-20 minute. Se poate servi rece ca salata sau calda ca garnitura la friptura de curcan sau peste.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. lorydana

    Mi-a plăcut: E foarte sanatoasa

    Nu mi-a plăcut: In descrierea acesta nu sunt scrise caloriile corect, acelea sunt pentru hrisca ne gatita, dupa ce se fierbe se umfla de la apa... si devine mai grea, rezultant mai putine calorii pe suta de grame

    28.06.2013, ora 11:13

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: