Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Iahnia bucatarului lenes

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Iahnia bucatarului lenes", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 123kcal
  • 10%Grăsimi 6.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 8.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 7.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 123
6%
Grasimi 6.2g
10%
Glucide 8.9g
4%
Proteine 7.4g
8%

CZE% Iahnia bucatarului lenes pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Iahnia bucatarului lenes pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
10%
Glucide:
4%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Iahnia bucatarului lenes pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 900g Ciolan porc,
  • 100g Ceapa rosie,
  • 500g Morcov,
  • 2g Foi dafin,
  • 2460g Fasole rosie in saramura Mike Mitchell (6 cutii),
  • 500g Passata di pomodoro Ortomio

Mod de preparare

Ciolanul, ceapa si morcovii se taie bucatele.

Se adauga foile de dafin, passata di pomodoro si  saramura de la fasole.

Se pun la fiert pana se patrunde morcovul si este gata ciolanul.

Se adauga fasolea si, daca a scazut prea mult totul, si niste apa.

Se lasa sa mai clocoteasca putin.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: