Mancaruri: Iahnie de fasole, Cetateregala
Maxim 6049 kb
- 01 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Iahnie de fasole
- Discuţie reteta Iahnie de fasole, Cetateregala
- fasole, iahnie
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Iahnie de fasole, Cetateregala", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 41kcal
- 1%Grăsimi 0.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 6.4g
- 5%Fibre 1.4g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 3%Proteine 2.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
3%
3%
CZE% Iahnie de fasole, Cetateregala pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Iahnie de fasole, Cetateregala pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Iahnie de fasole, Cetateregala pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 355 g fasole boabe
- 111 g bulion
- o lingura de ulei Floriol
- 3 cepe (289g)
- o capatana usturoi (10g)
- 1 morcov (118g)
- un vf de cutit piper
- o lingurita de cimbru
- o lingurita de condimente Kamis pentru iahnie de fasole
- 4 g busuioc proaspat
- o lingura sare
Mod de preparare
1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape
2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se face fasolea
3 se caleste ceapa cu morcovul in ulei
4 se amesteca boabele fierte, cu ceapa si morcovul calit, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga bulionul si busuiocul si se mai fierbe 10 minute
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!