Mancaruri: Lasagna de dovlecei
Maxim 6049 kb
- 26 Sep 2012
- Lasagna de dovlecei
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lasagna de dovlecei", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 25kcal
- 0%Grăsimi 0.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
0%
2%
3%
CZE% Lasagna de dovlecei pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Lasagna de dovlecei pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lasagna de dovlecei pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
210g conopida fiarta
260g brocolli fiert
650g dovlecei fierti
15g ceapa
300g vinete
100g branza dietetica
20g albus de ou
Mod de preparare
Se pune pe fundul unei tavi hartia de copt si apoi ceapa taiata fin.
Dovleceii si vinetele se taie fasii,iar broccoli si conopida marunt.
Se pune un strat de dovlecei, apoi se adauga conopida, un strat de vinete, broccoli s.a.m.d
Intre straturi se poate condimenta cu busuioc,sare,piper,rozmarin,oregano sau orice alt condiment.
Ultimul strat este de dovlecie,iar pe deasupra se aduga branzica si apoi albusul batut.
Se da la cuptor.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!