Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Maki zushi a la Raluca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Maki zushi a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 142.1kcal
  • 5%Grăsimi 3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 21%Sodiu 502.8mg
  • 9%Carbohidraţi 20.4g
  • 7%Fibre 2g
  • 7%Zaharuri 3.4g
  • 8%Proteine 7.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 142.1
7%
Grasimi 3g
5%
Glucide 20.4g
9%
Proteine 7.1g
8%

CZE% Maki zushi a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Maki zushi a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
5%
Glucide:
9%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Maki zushi a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 75g orez brun cu bob mediu
  • 100 g somon afumat
  • 40 g castravete proaspat
  • 60 g morcov
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita sos de soia
  • 3 linguri vin alb
  • 1 lingurita miere
  • 3 foi nori
  •  
  • Mi-au iesit 3 rulouri, 475g in total

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert se lasa acoperit cu capacul 10 minute.

Intre timp se pun intr-o craticioara otetul balsamic, vinul, sarea,zaharul, mierea si sosul de soia. Se pune pe foc pana da in clocot.

Dupa ce au trecut cele 1o minute, orezul se pune pe un platou intins, se pune compozitia de mai sus peste si se lasa sa se raceasca. Sosul preparat nu trebuie sa fie prea mult, ci doar cat sa "inveleasca" boabele de orez.

 

Dupa ce s-a racit ( de preferat langa un geam deschis), se iau foile nori umezite in prealabil, se pune un strat de orez, in mijloc se pun legumele si pestele si se ruleaza cu ajutorul unui covoras de bambus.

Ruloul obtinut se taie in bucatele mai mici cu ajutorul unui cutit umezit.

Se serveste cu wasabi, sos de soia, sos chinezesc facut din otet de orez, chili si ardei rosii.

 

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. deadcountess

    Mi-a plăcut: gust calorii putine

    Nu mi-a plăcut: ia un pic cam mult timp

    09.05.2010, ora 16:42

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: