Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancare de fasole verde pastai, by Ema

  • Mancare de fasole verde pastai, by Ema

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare de fasole verde pastai, by Ema", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 44kcal
  • 3%Grăsimi 2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • 5%Sodiu 128mg
  • 3%Carbohidraţi 8g
  • 11%Fibre 3g
  • 4%Zaharuri 2g
  • 2%Proteine 2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 44
2%
Grasimi 2g
3%
Glucide 8g
3%
Proteine 2g
2%

CZE% Mancare de fasole verde pastai, by Ema pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancare de fasole verde pastai, by Ema pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
3%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare de fasole verde pastai, by Ema pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

 

 

-          fasole verde pastai – 1000g

-          ceapa – 140g

-          usturoi – 20g

-          suc de rosii – 100ml

-          frunze de patrunjel verde – 20g

-          ulei  de masline extravirgin – 20ml

-          apa – 100ml

-          sare – doua prafuri

-          piper – un praf

 

Mod de preparare

 

 

Peste ceapa tocata si innabusita in ulei se adauga fasolea, sucul de rosii. apa, sarea, piperul si se lasa la fiert la foc mic. La sfarsit se amesteca cu usturoiul pisat si se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: