Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancarica de dragavei

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de dragavei", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 51.3kcal
  • 4%Grăsimi 2.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4.1g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 1.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 51.3
3%
Grasimi 2.7g
4%
Glucide 4.1g
2%
Proteine 1.4g
2%

CZE% Mancarica de dragavei pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancarica de dragavei pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
4%
Glucide:
2%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de dragavei pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

stevie-dragavei-fierte = 222 g

rosie = 181 g

ceapa = 143 g

ulei-masline-extra-virgin = 15 ml

usturoi = 6 g

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu usturoiul in 10 ml ulei, adaugandu-se cate putina apa. Separat se fierb rosiile cu putina apa si cu restul de 5 ml de ulei.

Dragaveiul oparit se taie marunt si se adauga peste ceapa cu usturoi. Se adauga apa, putin cate putin.

Cand rosiile sunt aproape fierte se adauga si ele la mancarica pentru ca sa se amesteca aromele.

La final, se poate adauga patrunjel, marar...

Au iesit in total 551 grame produs final.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: