Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 02-04-2011, janeline

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 17:45
Fulgi de ovaz, Bruggen 21g 2.8 1.5 - 11.9 2.1 0 0.1 79
Musli - cereale integrale cu fructe, Bruggen 17g 1.5 1.2 0 10.1 1.7 0 2.6 58
Lapte de soia 200ml 5.8 3.8 - 1.6 0 - - 64
Limonada neindulcita 250ml 0.5 0 0 5 0 0 0 22
Ceai Linea - verde, nalba, anason si soc, Hacendado 300g 0 0 - 0 - - - 3
10.66.5028.63.802.7226
Gustare 1, ora 17:47
Mere verzi 480g 0 0 0 61 - - - 245
00061---245
Prânz, ora 17:44
Alune de pamant 45g 11.6 22.1 0 7.2 3.8 8.1 1.8 256
11.622.107.23.88.11.8256
Gustare 2, ora 17:47
Pere 160g 0.6 0 0 24.8 5 0 15.7 93
Portocale 300g 2.7 0 0 35.1 7.2 0 28.2 141
Ceai ecologic de busuioc, Herbes del Moli 300g 0 0 - 0 - - - 3
3.30059.912.2043.9237
Cina, ora 17:50
Vinete 100g 1 0 0 5.7 3.4 0 2.4 24
Curry 3g 0.4 0.4 0 1.7 1 1.6 0.1 10
Ghimbir 5g 0.5 0.3 0 3.5 0.6 1.6 0.2 18
Dovlecei 100g 2 0.4 0 2 1.3 0 1.9 20
Castraveti 100g 0.7 0 0 3.6 0.5 0 1.7 15
Rosie 450g 5 1.4 - 19.4 - - - 113
Faina de grau, integrala 5g 0.7 0.1 0 3.6 0.6 0.3 0 17
Ulei de masline 5ml 0 5 0 0 0 0 0 45
Ceapa 100g 0.9 0.1 0 10.1 1.4 0 0 42
Morcovi, cruzi 100g 0.9 0.2 0 9.6 2.8 69 4.7 41
Linte verde uscata, NOE 70g 17.5 0.7 - 41.7 - - - 244
29.68.60100.911.672.511589
Gustare 3, ora 19:21
Limonada neindulcita 250ml 0.5 0 0 5 0 0 0 22
Ceai Menta 300ml 0 0.6 0 0 0 0 0 3
0.50.60500025
Total ingerat 55.6
37.8
(mic)
0 262.6
(mult)
31.4 80.6
59.4
(mult)
1578
Norma zilnică min:54.8
max:82.2
min:43.8
max:52.6
min:177.5
max:197.3
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Gimnastica 30min -119
Yoga 70min -277
Aerobica, general 40min -235
Metabolism bazal -1285
Total consumat -1916

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: