Meniu pentru 11-04-2016, Briinz
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 09:00 | |||||||||
Mere Idared | 80g | 0.3 | 0.1 | - | 9.4 | 1.4 | - | - | 38 |
Covrig patiserie cu cu mac/susan/sare | 50g | 5.3 | 3.6 | - | 28.3 | 1.4 | - | - | 166 |
5.6 | 3.7 | - | 37.7 | 2.8 | - | - | 204 | ||
Prânz, ora 14:29 | |||||||||
Fasole batuta | 200g | 17.2 | 9.4 | 0 | 40.4 | 9.6 | 310.4 | 0 | 319 |
Salata sfecla rosie, Carrefour | 25g | 0.3 | 0 | - | 2.1 | - | - | 0.7 | 11 |
Prajitura cu mere | 400g | 12.8 | 28.8 | - | 153.2 | - | - | - | 884 |
30.3 | 38.2 | 0 | 195.7 | 9.6 | 310.4 | 0.7 | 1214 | ||
Total ingerat | 35.9 (mic) |
41.9 |
0 | 233.4 (mult) |
12.4 | 310.4 |
0.7 |
1418 | |
Norma zilnică | min:67 max:100.5 |
min:39.4 max:47.3 |
min:159.5 max:177.3 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1672 | |
Total consumat | -1672 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-2.3 kg/lună |