Meniu pentru 20-06-2012, vampyrytza
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 13:00 | |||||||||
Briosa cu crema de cacao, Boromir | 40g | 1.7 | 2.4 | - | 26.4 | - | - | - | 134 |
Briosa cu crema de caise, Boromir | 40g | 1.8 | 2.6 | - | 25 | - | - | - | 131 |
3.5 | 5 | - | 51.4 | - | - | - | 265 | ||
Prânz, ora 16:31 | |||||||||
Dovlecel, de vara, zucchini, cu coaja, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare | 164g | 1.9 | 0.6 | 0 | 4.4 | 1.6 | 392 | 4.9 | 25 |
Morcov fiert | 175g | 1.4 | 0.4 | 0 | 14.4 | 0 | 0 | 0 | 62 |
Maioneza light, Lesieur | 10g | 0.1 | 4.1 | - | 0.7 | - | - | - | 40 |
Paine "Grau Intreg" din faina integrala de grau, Vel Pitar | 55g | 6.9 | 0.9 | - | 21.5 | 5.7 | - | - | 121 |
Peste la gratar de aragaz | 96g | 22.5 | 12.5 | - | 0.3 | 0.1 | 118.9 | - | 199 |
32.8 | 18.5 | 0 | 41.3 | 7.4 | 510.9 | 4.9 | 447 | ||
Gustare 3, ora 23:20 | |||||||||
Cappuccino italian | 130ml | 5.1 | 3.6 | - | 3.6 | - | - | - | 70 |
5.1 | 3.6 | - | 3.6 | - | - | - | 70 | ||
Total ingerat | 41.4 (mic) |
27.1 (mult) |
0 | 96.3 |
7.4 | 510.9 |
4.9 |
782 | |
Norma zilnică | min:137 max:205.5 |
min:21.7 max:26.1 |
min:88 max:97.8 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -2157 | |
Total consumat | -2157 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-7 kg/lună |