Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 24-03-2011, stifadel

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 08:30
Rosie 60g 0.7 0.2 - 2.6 - - - 15
Grapefruit, proaspat, roz si rosu, Florida 100g 0.6 0.1 0 7.5 1.1 0 - 30
Paine integrala din grau 35g 4.6 1.2 0 14.5 2.4 165.2 2 87
Capuccino instant, Dallmayr 125ml 3.3 1 0 13.6 0 0 0 77
Ridiche 20g 0.1 0 0 0.7 0.3 7.8 0.4 4
Omleta 150g 16.1 18 534 1.1 0 242 1.1 236
Castraveti 40g 0.3 0 0 1.4 0.2 0 0.7 6
25.720.553441.444154.2455
Prânz, ora 12:30
Dovlecei umpluti cu piept de pasare si ciuperci 150g 14.6 3.6 65.6 4.2 2 49.8 3.2 107
Conopida fiarta 100g 1 0.5 - 4 2 15 1 23
Broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, fara sare 80g 1.9 0.3 0 5.7 2.6 32.8 1.1 28
Napolitane vanilie, Coop 10g 0.4 2.5 - 6.6 - - 2 51
17.96.965.620.56.697.67.3209
Gustare 2, ora 14:05
Baton de cereale cu mere şi pere, Stilla Fitness 25g 1.8 1.3 0 18 0 0 0 88
Banane/Banana 150g 1.7 0.5 0 34.2 3.9 1.5 18.3 134
Iaurt cu vanilie, Weight watchers 103g 4 0.1 - 7.2 - 103 6.8 44
7.51.9059.43.9104.525.1266
Cina, ora 20:00
Iaurt Bio 70g 2.2 2.1 0 4.2 0 0 0 45
Mamaliga 100g 6.5 1.5 - 57.5 - - - 276
Telemea de vaca light, Hochland 40g 10 4.2 - 0.3 - - - 79
Macrou afumat, Carrefour 40g 8.4 6.4 - 0 - - - 91
Ou de gaina, prajit 30g 4.1 4.6 - 0.3 - - - 59
Biscuiti, Duky 17g 1 3.6 0 11.6 0 0 0 86
Pate de ciuperci bio, Alnatura 20g 1.5 3 0.2 2 - - - 41
33.725.40.275.9000677
Total ingerat 84.8
(mult)
54.7
(mult)
599.8 197.2
14.5 617.1
36.6
1607
Norma zilnică min:52
max:78
min:44.6
max:53.6
min:180.8
max:200.9
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Banda alergat, inclinatie 0%, 10km/h 27min -197
Spalat, vase 5min -10
Metabolism bazal -1290
Total consumat -1497

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: