Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Oua: Omleta cu sparanghel

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Omleta cu sparanghel", din categoria "Oua", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 16%Calorii 310kcal
  • 37%Grăsimi 23g
  • 45%Grăsimi saturate 9g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 457mg
  • 23%Sodiu 540mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 26%Proteine 23g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 310
16%
Grasimi 23g
37%
Glucide 3g
1%
Proteine 23g
26%

CZE% Omleta cu sparanghel pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Omleta cu sparanghel pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
16%
Grasimi:
37%
Glucide:
1%
Proteine:
26%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Omleta cu sparanghel pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Ingrediente pentru omleta: 8 oua mari, ½ lingurita sare, 4 lingurite unt sau margarina, Patrunjel pentru decor

Ingrediente pentru umplutura: 450 g sparanghel, 110 g branza Guyere rasa (daca nu gasiti branza Guyere puteti folosi branza svaiter, jarlsberg, sau parmezan proaspat), 1/8 lingurita piper negru

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie adanca, adaugati apa si fierbeti sparanghelul la foc mare. Cand incepe sa fiarba, dati focul la mediu-mic si lasati sa fiarba (fara capac) pana cand se inmoaie sparanghelul. Scurgeti sparanghelul si clatiti cu apa rece.

2. Presurati piper peste branza Guyere.

3. Pentru omleta : Intr-un castron mediu, cu un tel, bateti ouale, sarea si 100 ml apa rece.

4. Topiti o lingura de margarina sau unt intr-o tigaie de 20 cm, la foc mediu.

5. Turnati cate 100 ml de compozitie de oua in tigaie si lasati cam un minut.

6. Presarati un sfert din compozitia de branza si apoi un sfert din compozitia de sparanghel, peste omleta.

7. Intoarceti o parte din omleta astfel incat sa obtineti un semicerc, puneti in farfurie si decorati cu patrunjel.

8. Repetati pana obtineti cele 4 omlete.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: