Mancaruri: Oua umplute cu pateu vegetal, Andrada
Maxim 6049 kb
- 28 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Oua umplute
- Discuţie reteta Oua umplute cu pateu vegetal, Andrada
- oua, pate, pateu, oua umplute
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Oua umplute cu pateu vegetal, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 187.3kcal
- 23%Grăsimi 14.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 290.1mg
- 4%Sodiu 85mg
- 1%Carbohidraţi 3.2g
- 0%Fibre 0g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 12%Proteine 10.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
23%
1%
12%
CZE% Oua umplute cu pateu vegetal, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Oua umplute cu pateu vegetal, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Oua umplute cu pateu vegetal, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Oua fierte-14 buc-700 g
- Pateu vegetal cu ardei Bucegi 240 g
- smantana 12% -116 g
- Zeama de lamaie 10 g
- Vegeta 12 g
- piper,boia,etc
- Marar 10 g
- Patrunjel 3 grame(pt decor)
- Total produs finit=1023 grame(28 oua umplute)=1916 calorii
Mod de preparare
Eu am facut cu pateu vegetal pentru ca nu imi place pateul de ficat,dar ador ouale umplute.Si cum am ramas cu foarte multe dupa PAste am zis sa le mananc si asa.
Se curata ouale,se taie pe lungime in jumatati si se aseaza pe un platou.
Se face o crema din galbenusurile de la oua,pateu,zeama de lamaie si 42 grame de smanatana.Amestecam foarte bine pana devine pasta omogena si adaugam apoi mararul tocat si vegeta si alte condimente dupa gust.
Umplem fiecare ou cu varf,dand o forma de ou intreg cu ajutorul unei linguri.Punem cate un varf de lingura de smantana pe fiecare ou si cate o frunza de patrunjel pentru decor.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!