Mancaruri: Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz
Maxim 6049 kb
- 31 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz
- Discuţie reteta Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz
- paine integrala, ovaz, fulgi, secara
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 243kcal
- 5%Grăsimi 3.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 9%Sodiu 205mg
- 18%Carbohidraţi 44g
- 34%Fibre 9.5g
- 0%Zaharuri 0.1g
- 9%Proteine 7.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
5%
18%
9%
CZE% Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine integrala cu secara si fulgi de ovaz pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 15ml ulei (1lg)
- 360ml apa plata calduta
- 5g sare (1lgt)
- 5g miere (1lgt) frecata cu 1 cub drojdie proaspata (10g)
- 400g faina integrala de grau
- 200g faina integrala de secara
- 100g fulgi ovaz
Mod de preparare
Se masoara toate ingredientele, in ordinea specificata, direct in cuva masinii de paine.
Se seteaza programul pt painea de baza.
La semnalul sonor se adauga fulgii de ovaz.
Se scoate din cuva imediat ce s-a terminat coacerea si se lasa la racit pe un gratar.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!