Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Papricas de cartofi

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Papricas de cartofi", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 74.9kcal
  • 3%Grăsimi 1.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 4.2mg
  • 6%Carbohidraţi 13.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 1.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 74.9
4%
Grasimi 1.9g
3%
Glucide 13.4g
6%
Proteine 1.5g
2%

CZE% Papricas de cartofi pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Papricas de cartofi pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
3%
Glucide:
6%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Papricas de cartofi pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • cartofi 1500g
  • ceapa 340g
  • ulei 40ml
  • boia de ardei dulce 20g
  • delikat 10g

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt,apai se pune la calit impreuna cu uleiul.Dupa cateva minute se adaoga cartofii,boiaua si se amesteca.Se toarna apa clocotita cat sa acopere cartofii cu 3-4cm si se lasa sa fiarba la foc mic.La sfarsit se pune sare si patrunjel tocat fin.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: