Mancaruri: Pastarnac gratinat
Maxim 6049 kb
- 16 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pastarnac gratinat
- Discuţie reteta Pastarnac gratinat
- gratin, pastarnac
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pastarnac gratinat", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 118kcal
- 6%Grăsimi 4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 7.4mg
- 7%Carbohidraţi 16.2g
- 13%Fibre 3.6g
- 8%Zaharuri 4.2g
- 5%Proteine 4.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
6%
7%
5%
CZE% Pastarnac gratinat pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pastarnac gratinat pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pastarnac gratinat pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 800 gr pastarnac
- 400 gr iaurt 2%
- 250 ml lapte
- 250 ml supa de legume (se poate face si dintr-un cub concentrat)
- 70 gr cascaval ras
- 30 gr mustar
- 10 gr psyllium
- sare, piper, ulei, nucsoara
Mod de preparare
Se curata pastarnacul de coaja si de impuritati, se indeparteaza cotorul daca e lemnos, se taie in bucati/fasii, se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei.
Se amesteca restul ingredientelor intr-o cratita la foc mediu, se lasa pana dau in clocot cateva minute. Se toarna amestecul peste pastarnac.
Se lasa la cuptor in jur de o ora, pana se patrunde pastarnacul.
Se serveste ca si garnitura sau ca atare, cu putina nucsoara presarata deasupra
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!