Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pate de ciuperci

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pate de ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 98.7kcal
  • 7%Grăsimi 4.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 29%Sodiu 690.4mg
  • 5%Carbohidraţi 11.7g
  • 10%Fibre 2.9g
  • 5%Zaharuri 2.5g
  • 5%Proteine 4.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 98.7
5%
Grasimi 4.2g
7%
Glucide 11.7g
5%
Proteine 4.3g
5%

CZE% Pate de ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pate de ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
7%
Glucide:
5%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pate de ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Ciuperci Champignon: 458g
  • Ceapa rosie: 103g
  • Usturoi: 4 catei
  • Unt 65% grasime: 20g
  • Patrunjel verde: 23g
  • Cimbru proaspat: 1g
  • Vin alb sec: 40ml
  • Sare: 1 lingurita
  • Piper alb: 1 lingurita

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul tocate se soteaza in unt, apoi se adauga ciupercile taiate, cimbrul si se stringe amestecul cu vinul. Se lasa la foc mic sa se patrunda, ca 20 de minute, amestecandu-se din cand in cand, apoi se adauga patrunjelul, sarea, piperul si se mai lasa aproximativ 10-15 minute sau pana scade lichidul aproape complet.

Se amesteca, avand grija sa nu se prinda. Se lasa amestecul putin la racit, apoi se paseaza cu blenderul. Se da la frigider sa se intareasca.

Poate fi pastrat in borcane inchise ermetic, "sigilate" cu putin ulei de masline la suprafata la frigider sau in congelator pentru perioade mai lungi.

Varianta pentru dieta vegan: se poate inlocui untul cu ulei de masline

Varianta pentru dieta raw: se paseaza toate ingredientele crude cu blenderul, folosindu-se ulei de masline in loc de unt.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: