Mancaruri: Pate de pui cu ciuperci "Slabuta"
- 14 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pate de pui
- Discuţie reteta Pate de pui cu ciuperci "Slabuta"
- pui, pate, ciuperci, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pate de pui cu ciuperci "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 69.8kcal
- 4%Grăsimi 2.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 28.6mg
- 3%Sodiu 83mg
- 2%Carbohidraţi 4.3g
- 5%Fibre 1.4g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 10%Proteine 8.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
4%
2%
10%
CZE% Pate de pui cu ciuperci "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pate de pui cu ciuperci "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pate de pui cu ciuperci "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- ciuperci champignon crude, 505g
- carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 300g
- frisca lichida 10% grasime, 60g
- coaja de portocala, proaspata, 70g
- mustar galben, preparat, 2.5g
- ou de gaina, integral, 100g
- sare de/pentru masa, 1g
Mod de preparare
- Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana se obtine o pasta-piure.
- Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale.
- Ciupercile se spala, jumatate din ei se toaca marunt, cealalta jumatate se taie felii.
- Cele tocate marunt se adauga la amestecul de pui.
- Se adauga frisca, se amesteca bine pana la omogenizarea compozitiei.
- Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, ciupercile felii se incorporeaza in mijlocul pateului, forma se acopera cu folie.
- Forma se pune pe o tava adanca, umpluta cu apa, pana la mijlocul formei cu pate. Se tine la cuptor, la foc mediu, pana compozitia devine densa, de consistenta pateului.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Un preparat culinar delicios, cu un usor parfum oriental, savurat cu placere de catre intreaga familie.
Nu mi-a plăcut: Nota maxima acordata justifica lipsa oricarui inconvinient.
18.09.2011, ora 16:27Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!