Carne: Piept de gaina la cuptor, by Ema
Maxim 6049 kb
- 13 Mar 2013
- Piept de gaina la cuptor, by Ema
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de gaina la cuptor, by Ema", din categoria "Carne", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 218kcal
- 16%Grăsimi 10g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 55mg
- 8%Sodiu 187mg
- 1%Carbohidraţi 2g
- 4%Fibre 1g
- 0%Zaharuri 0g
- 33%Proteine 29g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
16%
1%
33%
CZE% Piept de gaina la cuptor, by Ema pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de gaina la cuptor, by Ema pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de gaina la cuptor, by Ema pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
piept de gaina – 1kg
ulei de floarea soarelui – 30ml
usturoi – 6 catei
vin alb sec - 1 pahar
apa - 1 pahar
sare, piper, boia dulce de ardei, cimbru uscat macinat
Descrierea producător
Carnea se tine de pe o zi pe alta la rece intr-un bait preparat din putin ulei, un pahar de vin, un pahar de apa, catei de usturoi pisati, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat maruntit - timp in care se maseza la cateva ore in acest sos. A doua zi se curata carnea de bucatelele de ingrediente de pe ea, se aseaza in tava, se toarna peste acesta baitul strecurat, se acopra cu folie si se introduce in cuptor la foc mare pentru vreo 10 minute, apoi la foc mic pentru aproximativ 1 ora. In ultimile 10 minute se scoate folia pentru a se rumeni, apoi se aseaza la loc inchizand focul si se mai lasa in cuptorul oprit cca. 10 minute.
Pofta buna!
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!