Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Carne: Piept de gaina la cuptor, by Ema

  • Piept de gaina la cuptor, by Ema

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de gaina la cuptor, by Ema", din categoria "Carne", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 218kcal
  • 16%Grăsimi 10g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 55mg
  • 8%Sodiu 187mg
  • 1%Carbohidraţi 2g
  • 4%Fibre 1g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 33%Proteine 29g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 218
11%
Grasimi 10g
16%
Glucide 2g
1%
Proteine 29g
33%

CZE% Piept de gaina la cuptor, by Ema pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piept de gaina la cuptor, by Ema pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
16%
Glucide:
1%
Proteine:
33%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de gaina la cuptor, by Ema pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

piept de gaina – 1kg

ulei de floarea soarelui – 30ml

usturoi – 6 catei

vin alb sec - 1 pahar

apa - 1 pahar

sare, piper, boia dulce de ardei, cimbru uscat macinat

Descrierea producător

Carnea se tine de pe o zi pe alta la rece intr-un bait preparat din putin ulei, un pahar de vin, un pahar de apa,  catei de usturoi pisati, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat maruntit - timp in care se maseza la cateva ore in acest sos. A doua zi se curata carnea de bucatelele de ingrediente de pe ea, se aseaza in tava, se toarna peste acesta baitul strecurat, se acopra cu folie si se introduce in cuptor la foc mare pentru vreo 10 minute, apoi la foc mic pentru aproximativ 1 ora. In ultimile 10 minute se scoate folia pentru a se rumeni, apoi se aseaza la loc inchizand focul si se mai lasa in cuptorul oprit cca. 10 minute.

 Pofta buna!

 

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: