Mancaruri: Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss
Maxim 6049 kb
- 01 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii
- Discuţie reteta Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss
- pui, piept pui, spanac, rosii
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 102.7kcal
- 2%Grăsimi 1.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 3%Sodiu 81.6mg
- 2%Carbohidraţi 3.8g
- 3%Fibre 0.9g
- 0%Zaharuri 0.2g
- 21%Proteine 18g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
2%
2%
21%
CZE% Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 415g piept de pui;
- 150g spanac congelat;
- 240g rosii pasate;
- 8g usturoi( 2 catei);
- 100ml apa;
- sare, piper,oregano,busuioc;
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se portioneaza, iar in fiecare bucata se face cate un buzunaras.
In el punem cateva feliute de usturoi si spanacul decongelat. Buzanarul se inchide cu o scobitoare.
Condimentam pieptul de pui pe fiecare parte.
Intr-o tigaie punem rosiile pasate, usturoiul ramas si apa. Lasam sa fiarba 2 minute dupa care adaugam pieptul de pui.
Se lasa pe foc mic(spre mediu) pana este gata.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!