Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pilaf cu dovlecei a la buni

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pilaf cu dovlecei a la buni", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 126.6kcal
  • 12%Grăsimi 7.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 5%Carbohidraţi 13g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 126.6
6%
Grasimi 7.5g
12%
Glucide 13g
5%
Proteine 2g
2%

CZE% Pilaf cu dovlecei a la buni pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pilaf cu dovlecei a la buni pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
12%
Glucide:
5%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pilaf cu dovlecei a la buni pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  •  Dovlecei  500 g.
  • Orez bob pufos pentru pilaf Deroni  200 g.
  • Ceapa  125 g.
  • Rosii  250 g.
  • Ulei de floarea soarelui Floriol  100 ml.
  • Marar verde  15 g.
  • Apa cca.  700 ml.

Mod de preparare

  • Dovleceii de curata si se taie cubulete.
  • Ceapa curatata se toaca marunt.
  • Rosiile se decojesc, se curata de samburi si se taie cubulete.
  • Orezul se spala si se scurge bine de apa.
  • Mararul verde se spala bine, se zvanta si se taie marunt.
  • Intr-o tigaie se pune 1/3 din ulei in care se calesc putin dovleceii. Se adauga rosiile, se mai calesc putin, apoi se lasa deoparte.
  • Intr-o alta tigaie se pune restul de ulei in care se caleste ceapa pana se inmoaie putin si apoi se adauga orezul . Se continua calirea cca. 20 de minute, adaugandu-se cate putina apa din cand in cand.
  • Se amesteca cele doua compozitii, se adauga mararul verde tocat, restul de apa, sare si se introduce vasul in cuptorul incins pentru cca. 30 de minute.
  • Daca se usuca prea tare si orezul nu este fiert, se mai ad auga putina apa fierbinte.
  • Rezulta cca. 1400 g. preparat finit – pilaf cu dovlecei. 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: