Mancaruri: Pilaf cu sos de rosii
Maxim 6049 kb
- 25 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pilaf cu sos de rosii
- Discuţie reteta Pilaf cu sos de rosii
- pilaf
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pilaf cu sos de rosii", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 92.2kcal
- 0%Grăsimi 0.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 8%Carbohidraţi 18.3g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 2%Proteine 1.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
0%
8%
2%
CZE% Pilaf cu sos de rosii pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pilaf cu sos de rosii pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pilaf cu sos de rosii pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 205 g orez
- 112 g pasata pomodori
- 1 lingura delikat
Mod de preparare
Se pune orezul la fiert, se adauga delikatul si o cana cu apa amestecata cu pasata.
Se mai adauga apoi apa, cat sa fiarba orezul
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!