Mancaruri: Piure de cartofi, Mihanca
Maxim 6049 kb
- 23 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piure de cartofi
- Discuţie reteta Piure de cartofi, Mihanca
- cartofi, piure
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piure de cartofi, Mihanca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 67.1kcal
- 2%Grăsimi 1.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 5%Carbohidraţi 12.9g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 2%Proteine 1.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
2%
5%
2%
CZE% Piure de cartofi, Mihanca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piure de cartofi, Mihanca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piure de cartofi, Mihanca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
1120 g cartofi, 95 g margarina Delma, sare
Mod de preparare
Se curata, se taie si se pun cartofii la fiert. Cand au fiert, apa se toarna intr-un ibric.
Se adauga sare peste cartofi si se amesteca, dupa care se zdrobesc.
Se adauga din cand in cand cate putin din apa in care au foert, in functie de cat de moale se doreste a obtine piureul.
Se adauga si margarina si eventual sare, dupa gust.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!