Mancaruri: Pizza cu blat de mamaliga
Maxim 6049 kb
- 07 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- pizza cu blat de mamaliga
- Discuţie reteta Pizza cu blat de mamaliga
- pizza, mamaliga, blat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pizza cu blat de mamaliga", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 92.9kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 11%Sodiu 275.5mg
- 6%Carbohidraţi 15.1g
- 5%Fibre 1.5g
- 4%Zaharuri 1.8g
- 4%Proteine 3.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
3%
6%
4%
CZE% Pizza cu blat de mamaliga pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pizza cu blat de mamaliga pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pizza cu blat de mamaliga pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Rosii, 155g
- Mamaliguta (gatita, fiarta), 1150g
- Dovlecei, 270g
- Ciuperci champignon crude, 140g
- Cas de oaie, 25g
- Lapte de vaca integral, 100ml
- Ulei extravirgin de masline, Clever, 18ml
Mod de preparare
Se face o mamaliguta moale.Dupa ce a fiert puneti laptele si amestecati in continuare
Ciupercile si dovlecei se taie feliute subtiri si se oparesc in apa fiarta.Se scot si se clatesc cu apa rece.
Se unge tava cu ueliul de masline si se toarna mamaliga.Se niveleaza pe toata suprafata tavii.
Deasupra se pun dovlecei apoi ciupercile si rosia feliata subtire.Apoi se presata casul ras mic.
Pofta buna
Este inca in cuptor fac si calculul cum o scot
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!