Mancaruri: Placinta dovleac, Mraia
- 12 Jan 2014
- Placinta dovleac, Mraia
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta dovleac, Mraia", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
![](http://s.slabute.ro/t/images/buttons/help32.png)
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 192.8kcal
- 15%Grăsimi 9.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 1.3mg
- 8%Carbohidraţi 18.8g
- 4%Fibre 1.2g
- 4%Zaharuri 1.8g
- 5%Proteine 4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
15%
8%
5%
CZE% Placinta dovleac, Mraia pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta dovleac, Mraia pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta dovleac, Mraia pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
dovleac - 1250 g
nuci macinate - 100g
foi placinta - 150 g ( 4 foi - de cumparat)
ulei masline - 30 g (am folosit spray, pe foaie si deasupra)
indulcitor lichid - 5 lingurite (fara calorii)
scortisoara
Mod de preparare
Bostanul si indulcitorul lichid se amesteca.
O foaie de placinta se stropeste cu ulei masline (eu am folosit spray), se aseaza bostan, nuca si scortisoara.
Se ruleaza, se stropeste cu ulei masline si se lasa la cuptor o ora la 200 grade.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!