Mancaruri: Placinta greceasca cu spanac
Maxim 6049 kb
- 28 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta greceasca cu spanac
- Discuţie reteta Placinta greceasca cu spanac
- spanac, placinta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta greceasca cu spanac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 118kcal
- 9%Grăsimi 5.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 5%Carbohidraţi 12.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 4%Proteine 3.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
9%
5%
4%
CZE% Placinta greceasca cu spanac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta greceasca cu spanac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta greceasca cu spanac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 500g spanac
- cca 400g branza feta
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 oua
- patrunjel si marar verde
- 100 ml ulei
- cca 300g foi placinta
Mod de preparare
1. Amestecati spanacul, feta, mararul si patrunjelul, ceapa verde si ouale. Apoi sarati si piperati dupa gust.
2. Ungeti tava de cuptor cu ulei
3. Apoi ungeti o parte a unei foi de placinta cu ulei de masline si asezati-o in tava. Repetati pana obtineti 6 straturi de foi.
4. Asezati amestecul de spanac peste cele 6 foi.
5. Apoi asezati o foie de placinta peste umplutura. Ungeti cu ulei de masline. Repetati de 6 ori.
6. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade C aprox 30 -50 de minute sau pana crusta devine aurie.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!