Alte alimente: Poale-n brau moldovenesti cu cas de oaie, by Ema
Maxim 6049 kb
- 24 Jun 2013
- Poale-n brau moldovenesti cu cas de oaie, by Ema
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Poale-n brau moldovenesti cu cas de oaie, by Ema", din categoria "Alte alimente", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 15%Calorii 304kcal
- 23%Grăsimi 14g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 85mg
- 3%Sodiu 80mg
- 16%Carbohidraţi 37g
- 4%Fibre 1g
- 28%Zaharuri 14g
- 11%Proteine 10g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
15%
23%
16%
11%
CZE% Poale-n brau moldovenesti cu cas de oaie, by Ema pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Poale-n brau moldovenesti cu cas de oaie, by Ema pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Poale-n brau moldovenesti cu cas de oaie, by Ema pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
Pentru aluat: 1kg faina, 200 g zahar, 50 g drojdie, 2 cani lapte, 5 oua, 1pachet si jumatate de unt, coaja rasa de lamiae si portocala, un praf de sare. Pentru umplutura: 500 g cas de oaie framantat, 200 g smantana, 7-8 linguri de zahar, 5 oua, coaja rasa de lamiae si portocala.
Descrierea producător
Se desface drojdia in putin lapte caldut, dupa care se amesteca cu 1 lingura faina si 1 lingura zahar; se lasa sa creasca cca 30 de minute. Se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in mijloc si se pun pe rand drojdia, laptele caldut, galbenusurile, sarea, coaja de lamaie/portocala si albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se framanta si se adauga putin cate putin untul topit incalzit. Se lasa la crescut aproximativ 2 ore. Casul framantat se amesteca impreuna cu smantana , zaharul, coaja rasa si ouale. Aluatul crescut se intinde si se taie in patrate. Se aseaza cate o gramajoara de umplutura pe fiecare patrat, apoi se inchide ca un plic peste umplutura. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se ung cu ou si se mai lasa la crescut in tava cca 20 de minute, apoi se dau la cuptor, la foc mic aproximativ 50 de minute. Pofta buna!
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!