Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pui marocan cu naut

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui marocan cu naut", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 30%Calorii 590kcal
  • 52%Grăsimi 32g
  • 40%Grăsimi saturate 8g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  •  Colesterol 0mg
  • 88%Sodiu 2120mg
  • 16%Carbohidraţi 37g
  • 36%Fibre 10g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 46%Proteine 40g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 590
30%
Grasimi 32g
52%
Glucide 37g
16%
Proteine 40g
46%

CZE% Pui marocan cu naut pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pui marocan cu naut pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
30%
Grasimi:
52%
Glucide:
16%
Proteine:
46%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui marocan cu naut pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

4 pulpe de pui

2 linguri de ulei de măsline

4 morcovi, tăiati în bucăţi mari

3 Păstârnac, tăiati în bucăţi mari

1 ceapa, tăiata în bucăţi mari

asezonare 1 tbsp marocan

440g  boabe năut, clătite şi drenate

400g • tomate pasta

• coriandru tocat, opţional

Mod de preparare

 1. Se încălzeşte cuptorul la 220C/fan 200C/gas 7. Se aruncă pulpele de pui, ulei, legume şi condimente, împreună cu nişte sare şi piper. Se frige timp de 40 de minute, amestecand des.

2. Când puiul şi legumele sunt fierte, puneti puiul pe farfurii.

3. Năutul şi roşiile se aduc la fierbere. La sfarsit se amestecă cu coriandru.

4. Se serveşte cu pui.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: