Mancaruri: Quesadilla Mihanca
Maxim 6049 kb
- 28 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Quesadilla
- Discuţie reteta Quesadilla Mihanca
- aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Quesadilla Mihanca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 240kcal
- 19%Grăsimi 11.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 6%Carbohidraţi 14.4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 22%Proteine 19.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
19%
6%
22%
CZE% Quesadilla Mihanca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Quesadilla Mihanca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Quesadilla Mihanca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 532 g piept de pui
- 209 g ceapa
- 202 g ardei gras
- 226 g rosii
- 32 g morcov
- 265 g lipii (5 lipii mici)
- 60 g unt
- 363 g cascaval
Mod de preparare
Puiul se spala si se taie felii. Se topesc 50 g unt in tigaie si se pune puiul la prajit. Cand este gata, se scoate puiul pe o farfurie acoperita cu un servet, pentru a absorbi grasimea.
In aceeasi tigaie se pun alte 10 g de utn la topit si se adauga legumele. Cand s-au inmuiat legumele, luam ot igaie curata si o asezam pe foc, la incins. Luam o jumatate de lipie(eu le-am taiat in doua, ca sa fie mai putina paine), o lasam oleaca, apoi punem cascaval ras, un strat de legume, carne si apoi iar cascaval. Se pune deasupra cealalta jumatate de lipie, apoi se intoarce cu grija ca sa se faca si pe partea cealalta.
Se scoate pe o farfurie si se taie triunghiuri. Se poate servi cu un sos facut din usturoi, boia/ardei iute, ulei, iaurt, sare si piper.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!