Mancaruri: Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac
Maxim 6049 kb
- 17 May 2013
- Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 227.3kcal
- 33%Grăsimi 20.5g
- 16%Grăsimi saturate 3.1g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2.5g
- 1%Fibre 0.3g
- -%Zaharuri -g
- 21%Proteine 18.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
33%
1%
21%
CZE% Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 portii:- ulei de masline de calitate
- 1 ceapa alba taiata marunt
- 100 grame parmezan, dat pe razatoare
- 2 linguri de busuioc proaspat, taiat
- 8 oua mari
- 250 ml smantana dulce
- 10 masline negre fara samburi
- 300 gr somon afumat, taiat felii
- 100 gr branza Roquefort, taiata cubulete
Mod de preparare
Mod de preparare:- Ungeti usor un vas ceramic pentru cuptor si incalziti in prealabil cuptorul la 150 grade celsius.
- Turnati putin ulei de masline intr-o tigaie si puneti pe flacara mare.
- Adaugati ceapa si acoperiti pentru 2-3 minute, pana cand aceasta se inmoaie, insa nu capata culoare.
- Rasturnati ceapa intr-un vas mare pentru a se raci inainte de a adauga parmezanul si busuiocul! Amestecati bine!
- Intr-un vas separat, bateti ouale cu smantana dulce. Turnati apoi peste ceapa, adaugati maslinele si amestecati bine inainte de a pune somonul.
- Amestecati din nou, incet, avand grija sa nu zdrobiti somonul.
- Turnati totul in vasul uns cu unt! Presarati branza – aceasta ar trebui sa pluteasca deasupra amestecului.
- Coaceti in cuptor 30-40 de minute sau pana vedeti ca s-a rumenit! Scoateti de la cuptor, raciti la temperatura camerei, si serviti!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!